Gyümölcsös vaníliás zabkása granolával

5def0c76-7de0-4165-abcb-768c5ffd7360.jpeg

Minden kétséget kizáróan az egyik legszebb reggeli amit eddig magamnak találtam. A hétköznapokon azért nem így fest a dolog ám, rendszerint ugyanez nagy masszában landol egy műanyag dobozban, majd a táskában, és már rohanok is dolgozni. Ha idő van rá, akkor viszont imádok szépen találni. Sokkal nagyobb kedvvel, amolyan belső elégedett mosollyal ül le az ember lánya ilyenkor enni. Reggelizzetek valami szépet és finomat a hétvégén, ezzel is kényeztetve magatokat.

Hozzávalók:

  • 1 bögre gluténmentes zabpehely
  • 2 bögre kesutej (vagy 1 bögre kesu plusz 1 bögre vegán/ vagy laktózmentes író)
  • 1/2 bögre víz
  • csipetnyi só
  • 1 evőkanál vanília aroma
  • málna, eper, szeder
  • pekándió
  • Hester's Life Veryberry garnula
  • hajdinapehely

 

Elkészítés:

  1 bögre gluténmentes zabpelyhet, 2 bögre kesutejet, 1/2 bögre vizet, csipetnyi sót, 1 evőkanàlnyi tiszta vanìlia aromát egy közepes edénybe mérek, majd felforralom.

  Ha a kàsa krémes és puha, leveszem a tűzről és tàlalalom.

  Nyarat idéző gyümölcsök (a fagyasztóbòl), Veryberry granola, hajdinapehely, pekàndiò, és egy jó nagy kanál mogyoróvaj került rá most. A mogyoróvaj számomra elengedhetetlen, egyszerűen függőségem van!

Remélem, hogy tetszett a recept! Mondd el a véleményedet alul kommentben vagy oszd meg Facebookon,  vagy Instagramon Choco&Tahini oldalán!